NYHETER / KIRKEMØTE 2017

Referat fra julemøte i Tvedestrand kirke mandag 4. desember 2017

Komiteleder Ragnar Lofstad ønsket velkommen til årets julemøte, som jo er blitt en tradisjon og kveldens program fulgte da også et tradisjonelt mønster.


Det ble sunget tre sanger : Glade Jul, Deilig er jorden og Det lyser i stille grender. Ved orgelet satt Sissel Andreassen.

De 4 lys ble også tent, denne gang ved to unge jenter, Karoline og Malin.

Svein Jordahl leste så to julefortellinger. Først "Julespillet", en artig liten historie som satte fokus på omtanke og medmenneskelighet. Deretter fra evangelist Matheus, om de tre vise menn og deres ferd mot stallen i Bethlehem, personer som ikke er nevnt i juleevangeliet til Lukas, som er det vi alltid hører i julen.


Tilstede var også den nye sognepresten i Holt, Lars Lauvvik Ørland, som også er ungdomsprest i kommunen. Han fortalte litt om seg selv og hvorfor han var blitt prest. Fortalte videre litt om den allsidige bruken av Tvedestrand kirke. Her var det musikkøvelse, her hadde konfirmantene samlinger og en gang i uken var også mange barn innom på vei hjem fra skolen, der de bl.a. bygde med lego. Han ønsket å skape et trygt fellesskap for alle i kirken. Leste også et stykke fra evangelisten Johannes og avsluttet med å lyse velsignelsen.


Vi fikk også flott solo sang. Sissel hadde tatt med seg sin datter Sara og hun fremførte Nordnorsk julesalme av Trygve Hoff, en av de flotteste julesalmene undertegnede vet om. Sara sang riktig flott og hadde med seg mamma Sissel på orgel og en  Kåre på orgel trompet. Absolutt et av kveldens høydepunkt.


Og så var det klart for mat. Ingebjørg og Ragnar hadde hengt i selen og serverte nydelig risgrøt, med alt tilbehør ; smør, sukker , kanel og god rød saft. Etterpå ble det deilig kaffe og nybakt eplekake. De som gikk sultne hjem denne kvelden har i alle fall kun seg selv å takke..... En stor takk til Ingebjørg og Ragnar.

Vi fikk alle roen og en god julestemning denne kvelden.

Fremmøte var 61%. Ikke så aller verst, men vi burde da vært enda flere ....

Oddvar P.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Rotarykjelleren,
Adresse: Hotellkleiva
Postnummer: 4900
Sted: Tvedestrand
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

 
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...