MØTER / UT I DET BLÅ


29.05 2017 Ut i det blå  - Arendal og omegn golfbane, Nes Verk

Tvedestrands tre forhandlere av elsykler viste frem sine sykler før møtet og det var mulighet for å oss å prøve de. Det var flere som fikk frem "elsykkelsmilet" President Ragnar innledet møtet med å ønske velkommen og orienterte om at ny vedtekter er godkjent i styret og vil bli sendt til medlemmene. De vil bli behandlet i klubben juni. Han fortalte at det kom inn 2500 kr på jubileumsfesten til TRF.

Daglig leder av AOGK, Asbjørn Sauesund fikk ordet og ledet oss gjennom historien om golf og om klubben på NesVerk. Forløperen til golf startet i middelalderen i Holland, men det er Skottland som er golfens hjemland. Arendal og Omegn Golfklubb ble stiftet i 1986 og har 18 hulls bane. Det er et av Norges fineste baner. Det har vært noe nedgang i antall medlemmer men nå ser det ut til å ha stabilisert seg. Nå var tiden inne for å få prøve golf i praksis. Noen fikk skikkelig dreisen på køllen og ballen gikk langt ut på banen. Guttorm Nilsen fikk så anledning til å presentere sin nye bok: 11 sykkelturer. Den inneholder nydelige bilder, forklarende kart og tekst som gjør det enkelt å kunne følge turforslag.

Anne Berit N.


20.06 2016 Ut i det blå  - Hjemme hos Bodil og Geir Nylén

Arrangementet ut i det blå, var planlagt til Geir Nyléns brygge på Grønland. Været var imidlertid usikkert og det lå an til regnvær. Sammenkomsten ble derfor flyttet hjem til Bodil og Geir Nylén på Grønland.
Verten og påtroppende President i ivrig samtale. 33 rotarymedlemmer og ledsagere var påmeldt. Det var dekket i 2 stuer og i et meget romslig kjøkken og det ble servert en deilig lapskaus med egnet drikke. Kaffe og flotte kaker. Allsang og underholdning av Tor Erik og Geir. Det ble et meget hyggelig og vellykket arrangement. Stor takk til arrangementskomiteen for opplegg og gjennomføring.
Presidenten: « En stor takk til Bodil og Geir Nylen som åpnet huset og tok imot.»


Foto: Tor Erik N. Ref. Svein Jordal22.06 2015 Ut i det blå - Uglands bilmuseum Grimstad

Vi møtte opp på ruten kl. 17.30, og fordelte oss i privatbiler. Stort frammøte. Her hadde Pedersen gjort en god markedsføringsjobb. Vi hadde for anledningen mange gjester med oss. Vi ble møtt av vertskapet – Johan B Ugland og sønnen — Johan Fredrik Ugland  utsiden av Universitetsbygget, og ble så geleidet ned i kjelleren. Her ble de fleste overrasket ved første blikk. Vi hadde blitt fortalt at det var noe for enhver smak, men dette var imponerende. Om vi var imponert over utstillingen, så var vi like imponert over Johan B. Ugland ,som guidet oss gjennom lokalene.
Han var utrulig artig å høre på. Her hadde de samlet på både bil, båt landbruksmaskiner. Ja, hva var ikke der. Han forklarte og pratet på inn og utpust. Tilslutt oppsummerte Johan Fredrik Ugland om Konsernets nyeste satsingsområder innen eiendom. Med prosjekter, både i Oslo, Kristiansand foruten videre satsing i Grimstad.

Dette var en omvising og opplevelse vi sent vil glemme vi som var der!

Egil V.


16.06 2014 Ut i det blå  - Staubø kultursenter

En del av oss fikk en fin båttur fra byen og utover, andre kom pr. bil og til fots. Presidenten ønsket velkommen og gav ordet til Eldrup Hansen, som orienterte om programmet for senteret utover sommeren.
Vi hadde en flott kveld i solskinnet - med allsang til akkompagnement av Geir og Tor Erik på gitarer. Vi fikk nydelig fiskesuppe og forfriskninger. Sven Inge hadde med fotoapparat, og følgende bilder viser at vi virkelig koste oss. Det hele ble avsluttet med kaffe i solnedgangen og diktlesning av Eldrup Hansen.

Alt i alt en velsignet, hyggelig kveld i god Rotaryånd.

Geir
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Rotarykjelleren,
Adresse: Hotellkleiva 2
Postnummer: 4900
Sted: Tvedestrand
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

 

Klubbens møter:

Rikets tilstand

2023-01-30 18:30 - 19:30

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...