NYHETER / KAKEFEST PÅ STRANNASENTERET


30.10.2017

Det ble nok en vellykket ”kakefest” på Strannasenteret mandag 30. oktober. Meget godt fremmøte av beboerne, der var kun noen få ledige stoler. Fra klubbens side var der 15-16 tilstede, langt bedre enn sist år, men vi kunne gjerne vært enda flere. Leder i festkomiteen, Ragnar Lofstad, ønsket velkommen , deretter ble det servering av kaffe og mye god kake. Og selv om det ikke var lenge siden beboerne hadde spist kvelds var apetitten på kake stor, det gikk unna med både bløtkake og ”verdens beste”.
Underholdning ble det også. Klubben hadde hyret inn Øyvind Wettergreen og han fikk opp stemningen med sine viser og sanger. Selvsagt ble det noen Elvis låter, det er nesten hans varemerke, men han fikk også forsamlingen med på en allsang og avsluttet med ”Rondt elva”, en artig vise som en guttegjeng på ”heisatur” i båt på rundt Hisøy. Avslutningsvis ble det trekning på gratislotteriet, det er hyggelig å se hvor takknemlige de alle blir for en liten gave – og denne gang ble det gevinst på alle. Etter 1 ½ time var festen over, Ragnar takket av men lovet å komme tilbake neste år.
Oddvar P.2015 -SPISESALEN FYLT TIL SISTE STOL


Populær ”kakefest” på Strannasenteret

Den lokale Rotaryklubben har flere arrangement for byens eldre garde og et av disse er den årlige sammenkomsten på Strannsenteret der byens beboere blir servert bløtkake og kaffe. Underholdning er det også, for ikke å glemme det populære gratislotteriet med mange flotte gevinster. Og at tiltaket er populært er hevet over enhver tvil. Mandag kveld var det en rekordstor oppslutning, spisesalen var fylt til siste stol. Men alle fikk plass og hygget seg stort ett par timer.

Rotary’s Egil Vatne kan langt mer enn å selge badeinnredninger og tine vannrør. Han var også en utmerket servitør av bløtkake.Klubbens president Olaf Jørg Hafredal ønsket alle hjertelig velkommen for deretter å gi dirigentstokken videre til festkomiteens formann Bjørn Walle som ledet kvelden på en utmerket måte. Underholdningen stod Tvedestrand Barnegospel for, de er riktig flinke og i år skal de jo også synge under den store julekonserten i Holt kirke i desember.


Underholdningen stod Tvedestrand Barnegospel for, her representert ved Tomine Voje Aabel som sang solo.

Klubbens medlemmer stod for hele arrangementet og de gjorde en glimrende jobb som servitører. Avslutningsvis kunne Bjørn Walle fortelle at klubben satte stor pris på å få kunne arrangere en slik hyggekveld på Strannasenteret, den gir også oss mye, avsluttet han – og kunne garantere at klubben også ville komme på besøk neste høst.

Oddvar Pedersen
Tvedestrand RKSosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Rotarykjelleren,
Adresse: Hotellkleiva
Postnummer: 4900
Sted: Tvedestrand
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

 
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...